За мен

За мен

Toni Ilieva

Здравей!

Казвам се Антоанета Илиева и активно практикувам метода Face Yoga от една година.

Създател съм на солни стаи и йога студио Salt&Art, откъдето започна и пътуването ми към духовни практики и методи, с помощта на които мога да въздействам положително върху физическото си и емоционално състояние.

Вярвам, че природата ни е дала всичко необходимо, с което да се чувстваме прекрасно в кожата си, стига да разберем принципите му и да му се доверим. 

Вярвам, че е важно да гледаме на годините като дар, като благодарност за всичко, което сме преживели и научили, за качествата, които сме придобили.

 
Image from iOS (1)

Всъщност тези вярвания изкристализираха още посилно, докато изучавах Face Yoga, защото, макар че този метод звучи и се възприема като разкрасителен, всъщност в него се крие цяла философия, която работи със същността ни.

Face Yoga изисква воля, защото за да постигаш резултати, е нужно да бъдеш постоянен в тренировките.

Face Yoga ражда желание да се чувстваш добре отвътре навън, да подобряваш себе си и навиците си.

Face Yoga изисква умение да си търпелив и да гледаш лицето си всеки ден с любов.

viber_image_2020-05-05_21-49-34

Аз самата се убедих, че когато имаш цел – дори тя да е привидно проста като “лице без бръчки”, ти си готов да промениш толкова много други неща – като хранене, хидратация, премахване на вредни навици. В един момент Face Yoga ти дава много повече, отколкото очакваш – дава ти сияние отвътре, което моментално се изписва отвън – върху лицето ти.

Изучавайки метода Face Yoga и наблюдавайки невероятно му въздействие върху лицето и духа ми, се влюбих в идеята да помагам и на други жени да намират причина всеки път да се поглеждат в огледалото с любов и удовлетворение. 
 
За да бъда максимално полезна, завърших сертификационен курс за инструктори към световно признатия експерт по Face Yoga – Danielle Colins. 
Добре дошла в моето пространство!
Да започваме и нека сиянието бъде с нас!
 

Бъди осъзната и следи навиците си, защото много от дейностите, които извършваме през деня, се отразяват върху състоянието на лицето ни – мръщенето, начинът, по който се храним, начинът по който спим, начинът, по който се гримираме. 

Слушай лицето си, усмихвай му се, грижи се за него с любов и му благодари, че точно то е твоят облик пред света.

Антоанета Илиева