Здравейте!
Казвам се Антоанета Илиева и вярвам, че природата ни е дала всичко необходимо, с което да се чувстваме прекрасно в кожата си, стига да разберем принципите му и да му се доверим.

Вярвам, че е важно да приемаме годините като дар и да гледаме на тях с благодарност за всичко, което сме преживели и научили, за качествата, които сме придобили.

Всъщност тези вярвания изкристализираха още по-силно, докато изучавах Face Yoga, защото, макар че този метод звучи и се възприема като разкрасителен, всъщност в него се крие цяла философия, която работи със същността ни.

Face Yoga изисква воля, защото, за да постигаш резултати, е нужно да бъдеш постоянен в тренировките.

Face Yoga ражда желание да се чувстваш добре отвътре-навън, да подобряваш себе си и навиците си.

Face Yoga изисква умение да си търпелив и да гледаш лицето си всеки ден с любов.

Аз самата се убедих, че когато имаш цел – дори тя да е привидно проста като “лице без бръчки”, ти си готов да промениш толкова много други неща – като хранене, хидратация, премахване на вредни навици. В един момент Face Yoga ти дава много повече, отколкото очакваш – дава ти сияние отвътре, което моментално се изписва отвън – върху лицето ти.

Изучавайки метода Face Yoga и наблюдавайки невероятно му въздействие върху лицето и духа ми, се влюбих в идеята да помагам и на други жени да намират причина всеки път да се поглеждат в огледалото с любов и удовлетворение.

За да бъда максимално полезна на себе си и на хората, които искат да практикуват Face Yoga, завърших сертификационен курс за инструктори към световно признатия експерт по Face Yoga – Даниел Колинс. Преминала съм обучение по фейсбилдинг по метода на руската школа на Женя Баглик.

Завършила съм обучение за масаж на лице при Цветелин Мишовски, физиотерапевт на Националния ансамбъл по художествена гимнастика и създател на физиотерапевтичен център TobeFit.

Завършила съм и обучение по самомасаж на известният нутриционист Ума Гош.

Добре дошли в моето пространство!

Бъдете осъзнати и следете навиците си, защото много от дейностите, които извършваме през деня, се отразяват върху състоянието на лицето ни – мръщенето, начинът, по който се храним, начинът по който спим, начинът, по който се гримираме. Слушайте лицето си, усмихвайте му се, грижете се за него с любов и му благодарете, че точно то е вашият облик пред света.

Естествено и ефективно подмладяване на лицето

Без игли и без болка, в удобно за теб време и място

Моите сертификати

Сравнение на продукти