Програми

Face Yoga Програми

Избери 30 дневна прогама за цяло лице

Програмата включва:

Упражненията в тази Програма са подготвени така, че да повлияят изглаждането на вертикалните и хоризонтални линии в областта на челото, а също и за повдигане на веждите и горния клепач. Челото е областта от лицето, която първа показва следите на времето. За да променим това ще използваме техники, с които да релаксираме пренатегнатите мускули и да укрепим по-слабите.

Тази Програма ще ти помогне не само да намалиш бръчките около очите си, но и ще повлияе по-ясното възприятие на света, тъй като въздейства директно и върху здравето на очите.

Техниките, които използваме, ще повдигнат клепачите, ще активират лимфната система, така че да редуцираме тъмните кръгове и подпухналостта и да се радваме на сияйна и по-млада кожа.

Редовното практикуване на упражненията в тази Програма ще тонизира мускулите в централната част на лицето и ще оформи по естествен начин красиви скули.

Изключително важно е да тренираме скулите, защото, когато те са укрепени и тонизирани, кожата на бузите е опъната и без бръчки. Подготвените техники, упражнения и масажи ще засилят кръвообращението и ще активират лимфната система.

В тази Програма ще работим върху устните, така че да ги оформим и направим по-сочни, а също и върху назолабиалните бръчки, линиите върху и под устните.

Използваните техники ще релаксират пренатоварените мускули и ще заздравят отпусните, така че да създадем по естествен начин баланс на лицето.

Тази Програма ще ти помогне не само да намалиш бръчките върху брадичката, но и ще я оформят.

Упражненията ще помогнат и за засилване на кръвообращението в тази област, както и за премахване на двойна брадичка.

В тази Програма ще работим върху зоната на шията, за да премахнем бръчките и увисналата кожа в тази област.

Превенцията на шията е много важна от ранна възраст, защото кожата в тази област е тънка и склонна към лесно образуване на бръчки.

Или избери отделни програми

Често Задавани Въпроси

Кога да започна да практикувам Face Yoga?

Ако си задаваш въпроса кога е подходящо да започнеш да практикуваш Face Yoga, то отговорът е: Още сега! 

Ранната грижа за лицето с Face Yoga е инвестиция в превенцията на бръчките. И все пак никога не е късно да започнеш да укрепваш мускулите на лицето си, да тонизираш кожата си и да усилиш кръвообращението си.

Кога и колко е добре да практикувам Face Yoga?

Face Yoga може да се практикува навсякъде и по всяко време. Ако мога да ти дам един съвет, то би бил: Практикувай всеки ден. Започни с 10 минути на ден, като можеш да стигнеш и до 50 минути. Важно е да си редовна, за да постигаш добри резултати.

Кога мога да видя резултати?

Всяко лице е индивидуално и върху него оказват влияние различни фактори – ген, възраст, начин на живот. Със сигурност още след първата тренировка ще усетиш мускулите си по различен начин, а също –  и затопляне от подобрената циркулация на кръв. С ежедневна практика и правилна техника, ще видиш забележителна разлика още след първата седмица

Може ли Face Yoga да навреди на лицето ми?

Face Yoga е ефективен и безопасен начин за поддържане на твоето лице. Важно е да го трениратш правилно – с всички необходими  етапи – загряване, основни упражнения, релаксация, утвърждения. От значение е да го натоварваш постепенно и да знаеш как и кога да увеличаваш повторенията – нещо, което е задължителна част от моите програми.

Ако не мога да изпълня дадено упражнение, да го пропусна ли?

Прави опити да изпълняваш упражнението всеки ден. Дори да е трудно в началото, с редовната практика ще се научиш да го правиш. Ако е необходимо, го прави само мисловно, а с течение на времето, ще започнеш да движиш мускула и да го укрепваш. Лимфодренажния масаж също ще помогне за това.

Кога приключва абонаментът ми?

Всеки абонамент е в рамките на 30 дни, след изтичането им, се прекъсва автоматично.

Как мога да платя?

Плащането се случва по банков път. При финализиране на поръчката, ще получиш имейл с данни за банковата сметка.