Моята промяна с Face Yoga

Как се зароди интересът ми към Face Yoga и какви резултати постигнах аз самата?

🌺 Интересът ми към Face Yoga тръгна от личен проблем с дясното ми око, в което периодично усещах болка. След посещение на лекар, ми беше предписан курс с антибиотично лечение. Оказа се безуспешен, защото след известно време болката отново се появи. 

Случайно попаднах на статия за положителното влияние на Face Yoga върху очите и така се случи моята среща с тази прекрасна философия. Макар в началото да подходих с внимание и съмнение, когато започнах да практикувам Face упражнения бях наистина впечатлена от резултатите върху очите ми. Освен че болката отшумя, се повдигна и десният клепач на окото ми.

🌺 Лично на мен, Face Yoga ми даде възможност да разбера как работят мускулите на лицето и, че с труд и постоянство, мога да променя навиците си, така че да изчистя линии в едни области и да забавя появата на линии в други области от лицето ми. Така се зароди и желанието ми да бъда инструктор по Face Yoga.

Промяната на Мила с Face Yoga

Мила се свърза с мен в началото на януари с желание да повдигне клепачите си.

При работа с такъв проблем е важно да подходим отдалече и да проследим състоянието на мускула Platysma, на стойката, на дъвкателните мускули и разбира се - да работим с кръговия мускул около очите, както и с апоневрозата.

🧬 Всичко в тялото е свързано, а в лицето мускулите са захванати един за друг и, когато има спазъм в един мускул, той влияе и на друг.

😍 Резултатът, който виждате, е постигнат за 5 седмици, като важни за него са няколко неща:

🌺 Правилно построена програма
🌺 Последователност и желание за работа от страна на клиента
🌺 Правене на снимки, защото те показват напредъка.

❤️ От снимките се вижда прекрасен резултат, който включва:

✅ Повдигане на клепачите
✅ Намаляване на подпухналостта в цялото лице
✅ Изравняване на тена
✅ Подхранена кожа
✅ По-изразени скули
✅ По-фино носле

🙏🏻 Благодарна съм на Мила за доверието и желанието да се грижи за себе си по естествен начин!

Промяната на Веси с Face Yoga

😍 Веси дойде на консултация след препоръка от друга клиентка. Искаше да постигне намаляване на гневни бръчки и подпухналост. С постоянството си го постигна за 2 месеца и продължава да се грижи с любов за себе си. Освен това, се забелязва и цялостно повдигане на кожата на лицето!

Удоволствие е да работя с моите момичета, които са готови да се грижат за себе си и да се чувстват добре в кожата си!

🙏 Всъщност всички споделят, че програмата, която съм им изготвила, им носи удоволствие и с нетърпение правят всяка една тренировка.

🌺 Face Yoga е пристрастяваща наистина, а начинът по който се усеща кожата и духа след тренировка, са много мотивиращи и удовлетворяващи.

🙏🏻 Благодаря ти, Веси за вдъхновението!

Промяната на Рали с Face Yoga

Щастлива съм да споделя промяната на Рали, с която направихме индивидуална консултация и програма за самостоятелна работа.

🌺 Повечето от вас, сигурна съм, познават Рали, известна в социалните мрежи като @charly.wilde, и знаят колко отговорна е към нещата, които твори за вас. Един от проблемите, с които работихме, е сухотата в очите й и пренатоварването, което изпитва в тази зона. Предвид това, че прекарва доста дълго време в работа над книжните кутии, обсъдихме, че и стойката й има нужда от корекция.

🚶🏻‍♀️Когато стойката е приведена дълго време, се получават спазми в раменния пояс и в плешките, спазми в мускула Platysma, който издърпва мускулите, прикрепени към него надолу, а оттам и няколко състояния:

✅ отпуснат контур
✅ двойна брадичка
✅ паднал клепач
✅ асиметия

🌺 Резултата, който виждате на снимката, е постигнат за месец и показва:

❤️ повдигане на клепача
❤️ намаляване на подпухналост
❤️ изравняване на тена
❤️ а по думите й “и нещо много приятно - по-малко забележима асиметрия”

След този месец прегледах програмата й и добавих допълнителна работа с назолабиални линии.


Ето и резултата, който Рали постигна за още 3 седмици върху назолабиалните линии.

❤️ Благодаря за Рали за доверието и отговорна към себе си!

Последвай ме в Instagram

Сравнение на продукти