Какво е
Face Yoga


Face Yoga е естествен холистичен метод за превенция и борба с бръчките, увисналата кожа, подпухналостта и тъмните кръгове. Базиран на набор от упражнения, масажи, акупресураи релаксация, редовното практикуване на Face Yoga тонизира мускулите на лицето, отпуска напрежението и засилва притока на кръв, с което помага на кожата да придобие по-млад и сияен вид.

Кога да започна да практикувам Face Yoga?

Ако си задавате въпроса кога е подходящо да започнете да практикувате Face Yoga, то отговорът е: Още сега!
Ранната грижа за лицето с Face Yoga е инвестиция в превенцията на бръчките. И все пак никога не е късно да започнете да укрепвате мускулите на лицето си, да тонизирате кожата си и да усилите кръвообращението си.

Кога и колко е добре да практикувам Face Yoga?

Face Yoga може да се практикува навсякъде и по всяко време. Ако мога да ви дам един съвет, то би бил: Практикувайте всеки ден. Започнете с 10 минути на ден, като можете да стигнете и до 50 минути. Важно е да сте редовна, за да постигате добри резултати.

Може ли Face Yoga да навреди на лицето ми?

Face Yoga е ефективен и безопасен начин за поддържане на вашето лице. Важно е да го тренирате правилно – с всички необходими етапи – загряване, основни упражнения, релаксация, утвърждения. От значение е да го натоварвате постепенно и да знаете как и кога да увеличавате повторенията – нещо, което е задължителна част от моите програми.

Кога мога да видя резултати?

Всяко лице е индивидуално и върху него оказват влияние различни фактори – ген, възраст, начин на живот. Със сигурност още след първата тренировка ще усетите мускулите си по различен начин, а също – и затопляне от подобрената циркулация на кръв. С ежедневна практика и правилна техника, ще видите забележителна разлика още след първата седмица.

Ако не мога да изпълня дадено упражнение, да го пропусна ли?

Правете опити да изпълнявате упражнението всеки ден. Дори да е трудно в началото, с редовната практика ще се научите да го правите. Ако е необходимо, го правете само мисловно, а с течение на времето, ще започнете да движите мускула и да го укрепвате. Лимфодренажният масаж също ще помогне за това.

Кога приключва абонаментът ми към закупена Програма?

Абонаментът за готови програми е в рамките на 1 месец, като след изтичането му, се прекъсва автоматично. Изготвени програми от Индивидуални консултации не са на абонаментен принцип. Те остават за вас завинаги.

Как мога да платя?

Плащането се случва само с банкова карта. При финализиране на поръчката, ще получите имейл с детайлна информация за достъп.

Естествено и ефективно подмладяване на лицето

Без игли и без болка, в удобно за теб време и място

Сравнение на продукти